Partidul Național Democrat si-a desemnat candidatii pentru alegerile locale in 6 organizatii. Lansarea a avut loc la Moinesti, in prezenta presedintelui de partid, deputatul Daniel Fenechiu.

Acesta le-a spus simpatizantilor si membrilor de partid prezenti in sala de festivitati a primariei ca formatiunea politica va miza pe oameni care sunt sustinuti de comunitate si care vor propune solutii concrete la problemele lor.

Candidatii propusi pentru functiile de primar sunt: Doru Popa la Slanic-Moldova, Liliana Ionita la Onesti, Vasile Cristia la Tg.Ocna, Mihai Botezatu la Moinesti, Neculai Nica la Tg.Trotus si Petrica Ginga la Balcani.

PUBLICITATE

„Acesti candidati au toata sustinerea noastra, dar raspunderea lor va fi in fata alegatorilor. Cei pe care i-am desemnat sunt persoane care in general nu au mai facut politica, dar vor sa duca mesajul oamenilor mai departe”, a explicat presedinta organizatiei judetene a partidului, Irina Ungureanu.

Formatiunea politica va desemna un candidat pentru fiecare primarie din judet si va avea si nominalizari la Consiliul Judetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.