De la stânga la dreapta: Constantin Burca, Ioan Osolos, Ion Vrânceanu, Iulian Durlan si Irina Balan

Organizatia Judeteana a Partidului Miscarea Populara se afla in plina ofensiva de atragere in rândurile sale de candidati pentru alegerile locale din iunie 2016, cu sanse cât mai bune.

Dupa cum a declarat Ion Vrânceanu, liderul judetean al organizatiei, sunt vizati primari in functie, in primul rând din partea PNL si PSD, iar tratative se duc in acest moment cu 7-8 primari. Ultimele “achizitii” au fost prezentate joi, in cadrul unei conferinte de presa.

Este vorba despre Ioan Osolos, primarul din Oituz (PSD), Iulian Durlan, primarul din Caiuti (PSD), Irina Balan, candidata la Primaria Onesti, nou intrata in politica si prezentata drept o viitoare Margaret Thatcher a municipiului de pe Trotus, precum si Constantin Burca, viceprimarul din Odobesti (ALDE).

PUBLICITATE

La Oituz si Casin, noii candidati PMP se declara increzatori ca vor câstiga din nou alegerile, iar alaturi de ei trec la PMP si majoritatea organizatiilor PSD. SI ceilaltI doi candidati prezentati au planuri mari. Ion Vrânceanu a declarat ca PMP Bacau si-a desemnat in jur de 95% dintre candidatii la viitoarele alegeri locale, iar pâna la finele lunii listele vor fi completate, pentru primari, pentru consiliile locale si pentru Consiliul Judetean.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.