Sâmbata, 23 mai, incepând cu ora 10.00, la Casa de Cultura „Vasile Alecsandri” a avut loc Concursul National de Dans „Plutim prin dans”, editia a IV-a, eveniment organizat de Scoala Gimnaziala „Miron Costin”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si cu sprijinul Directiei Judetene de Sport si al Primariei Bacau.

Competitia a reunit la start aproximativ 800 de participanti din judetele Mures, Braila, Vaslui, Vrancea, Botosani si Bacau. Concursurile s-au desfasurat pe trei categorii de vârsta la 14 sectiuni, competitorii fiind elevi din scoli, licee si cluburi sau palate ale copiilor.

Câstigatorii au primit medalii si diplome, iar profesorii care i-au pregatit pe copii au primit diplome si cupe.

PUBLICITATE

„A fost o editie reusita si cu siguranta vom continua si in anii urmatori daca vom avea sprijinul celor din jur”, a declarat prof. de educatie fizica si sport de la Scoala Gimnaziala „Miron Costin” Alina Ciorcila, organizatoarea evenimentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ