Din aceasta luna, posesorii de masini pot sa alimenteze cu carburanti autovehicolul platind cu bonuri cadou sau de masa.

Facilitatea este posibila, deocamdata, doar in statiile de benzina ale companiei OMV Petrom. Astfel, bonurile acceptate la plata sunt cele Sodexho (Cadou Pass, Smart Pas, Gusto Pass), Edenred (Ticket cadou si Ticket Restaurant) si Cheque Dejeuner (Cheque Dejenuer, Cadhoc).

„Incepând cu data de 1 septembrie clientii pot plati cu bonuri cadou sau bonuri de masa, indiferent de produsele pe care doresc sa le achizitioneze. În statiile Petrom, acestia pot achizitiona cu bonuri cadou toate tipurile de produse, inclusiv carburanti, iar cu bonuri de masa produse alimentare”, si-a anuntat clientii compania OMV Petrom.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ