Candidatul PSD la funcția de primar al Bacăului, Cosmin Necula, vrea să modernizeze 68 de străzi în următorii 4 ani de mandat. Potrivit Planului de guvernare locală prezentat de Necula, Primăria Bacău a uitat cu desăvârșire de străzile din zonele mărginașe ale orașului. Mii de băcăuani, susține deputatul, plătesc taxe de oraș dar locuiesc ca la țară.

„Îmi propun ca în următorii 4 ani, printr-un program cu bugetare multianuală, să modernizăm toate cele 68 de străzi. Modernizare înseamnă pentru mine asfaltare, trotuare, canalizare, iluminat public și, nu în ultimul rând, siguranță stradală/publică”, arată Cosmin Necula în programul său.

O prioritate, susține candidatul PSD, va fi modernizarea străzii Aeroportului. Pe fondul creșterii traficului de pasageri pe aeroportul internațional Bacău, artera rutieră nu mai face față aglomerației. Sute de vehicule tranzitează, zi de zi, zona. Din acest motiv, mai spune Necula, strada va intra într-un program de modernizare și supradimensionare.

PUBLICITATE

Concomitent, mai precizează Programul candidatului PSD, vor fi create peste 1000 de noi locuri de parcare în oraș. Acestea vor fi amenajate pe structuri metalice tip „fast-park”, după model american. „În patru ani de mandat, putem crea aceste locuri de parcare la costuri rezonabile. Parcările vor fi atât terestre, cât și supraterane”, arată Necula în Programul său de guvernare locală.

PUBLICAT LA COMANDA PSD, CUI 21160002


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.