Reprezentanții Aeroportului Internațional „George Enescu” Bacău informează că pista de decolare/aterizare va fi închisă complet traficului aerian, între 15 august 2020 și 30 septembrie 2020, urmând ca activitatea operațională să se reia din data de 1 octombrie 2020.

Măsura intervine în contextul implementării unui proiect complex de modernizare a pistei de decolare/aterizare, a suprafețelor de mișcare aferente și a sistemului de balizaj.„Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău mulțumește pentru înțelegere pasagerilor și colaboratorilor, pe care îi asigură că vor fi depuse toate diligențele necesare pentru finalizarea lucrărilor la termenul asumat. În cazul apariției unor modificări ale Graficului de lucrări, acestea vor fi făcute publice în timp util.

Pentru informații legate de procurarea biletelor de avion și condițiile de călătorie în perioada respectivă (15.08.2020 – 30.09.2020) rugăm pasagerii să se adreseze companiilor aeriene care operează zborurile”, au transmis reprezentanții Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE