FC Măgura 2012 Bacău -“Pisicile Rosii” a trecut cu 2 la 0 (1-0, după primele 45 de minute) în deplasare, în primul meci din returul Ligii 1, în etapa a X-a a sezonului 2015-2016.

Cele două goluri au fost marcate de Andreea Bujor (minutul 19) și Irina Gemene (minutul 82).

FC Măgura 2012 Bacău (Pisicile Roșii): Iulia Jitaru – Veronica Pitirici, Ana Maria Bărbulișteanu (cpt.), Irina Andrieș, Amalia Aldea, Andreea Bujor, Alina Trefaș (min. 63 Monalisa Palade), Ana Marin (min.55 Monica Ladaru), Alexandra Tănasă, Diana Rotaru (min.83 Paula Tânjală), Alina Ardeleanu (min.46 Irina Gemene)

PUBLICITATE

Rezervă neutilizată: Gabriela Tătaru – portar.

Antrenor: Vasile Jercălău

Stadion: CFR Pașcani

Spectatori: 100

De la primul fluier, Pisicile Roșii s-au așezat în jumătatea adversă de teren, dar golul a căzut abia în minutul 19, când Andreea Bujor a șutat puternic pe colțul lung din interiorul careului de 16 metri. După patru minute, Diana Rotaru a nimerit bara în urma unui șut de la aproximativ 25 de metri, iar aceeași Andreea Bujor a mai ratat două ocazii mari până la finalul primei părți.

În repriza secundă, jocul s-a mai echilibrat. Gazdele au prins curaj, dar fără a pune în pericol poarta băcăuană apărată de Iulia Jitaru. Irina Gemene, intrată în teren la pauză, ar fi putut majora diferența în primul sfert de oră al reprizei secunde, dar lipsa de inspirație din fața porții a făcut ca tabela să rămână neschimbată. Până la urmă, atacantul Pisicilor Roșii a marcat, în minuutl 82, după o acțiune personală a Andreei Bujor. S-a terminat 2 la 0 și FC Măgura 2012 Bacău a obținut prima victorie în deplasare.

„Un meci pe care ar fi trebuit să-l câștigăm mult mai ușor. Am ratat prea mult din poziții favorabile, iar asta nu e bine. Dat fiind faptul că a fost primul meci oficial în 2016, mă așteptam că vom avea nevoie de o „așa-zisă acomodare” după pauza competițională. Toată echipa a muncit și a obținut o victorie meritată. Le felicit pe pisicile roșii pentru efort și în același timp le transmit că trebuie să fie mai curajoase pentru că pot mai mult. Felict și echipa din Pașcani, o formație care a crescut mult. Sunt sigur că la meciul de duminică, 20 martie, de pe teren propriu, cu Viitorul Buzău, v om fi o echipă și mai puternică, mai ales că vom juca în fața propriilor suporteri, pe care îi așteptăm să ne susțină, așa cum au făcut-o și în tur”.
Vasile Jercălău, antrenor „Pisicile Roșii”

„De la meci la meci am crescut. Chiar și atunci când rezultatele nu ne-au avantajat. Am învâțat că trebuie să fim o echipă unită și puternică. La Pașcani a câștigat întreaga echipă. Apărarea a mers ceas, iar mijlocașii și atacanții le-au dat emoții gazdelor la fiecare acțiune consistentă. Ne aștepată meciul cu Buzăul, un joc greu, dar nu imposbil de câștigat. Avem nevoie de susținere și pe această cale vreau să le transmit băcăuanilor că și noi jucăm fotbal și se pot convinge doar dacă vor fi în tribune la meciul de duminică, 20 martie, ora 11.00”
Andreea Bujor

La Pașcani, Pisicile Roșii au fost însoțite și de patru suporteri.

Liga 1, fotbal feminin, competiție organizată de Federația Română de Fotbal, se desfășoară după aceleași reguli ca și la masculin.

[wonderplugin_gallery id=”465″]

Rezultatele complete ale rundei a X-a, Liga 1
Viitorul Reghin – Universitatea Galați 3-3 (3-0)
Selena Constanța – CSS Târgoviște 0-3 (rezultat stabilit la masa verde)
Universitatea Alexandria-Viitorul Buzău 1-1 (0-1)
CSM Pașcani – FC Măgura 2012 Bacău 0-2 (0-1)
Armonia Fălticeni a stat ca urmare a retragerii din campionat a celor de la Transilvania Brașov.
Etapa următoare, programată duminică, 20 martie, “Pisicile Roșii “ vor primi vizita echipei de pe locul patru- Viitorul Buzău. Meciul se va disputa pe stadionul “Lucrețiu Avram” (Proletarul), de la ora 11.00. În tur, formația buzoiană s-a impus cu 2 la 1.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ