Onestiul se pregateste de un eveniment muzical deosebit – organizarea, în aer liber, pe Bulevardul Oituz, a spectacolului ”Holywood Music Star”. Acest eveniment muzical face parte din stagiunea culturala pe care Filarmonica ”Mihail Jora” din Bacau o sustine în municipiul de pe Trotus si urmareste promovarea, la un alt nivel a muzicii clasice.

Onestenii se vor putea bucura de interpretarea de catre Filarmonica ”Mihail Jora” din Bacau (dirijata de Cristian Lupes) a unor lucrari ce reprezinta coloana sonora a mai multor filme dintre cele care s-au bucurat de un mare succes.

Invitatii acestui spectacol sunt Angel Militaru si Valentin Luca. Între filmele ”bine cotate la Holywood” a caror coloana sonora va fi redata de filarmonica bacauana mentionam ”Superman”, ”Piratii din Caraibe”, ”Star Wars”, ”Fantoma de la opera”, ”Titanic” si altele. Concertul, care va fi însotit de un spectacol de lumini, este un show muzical apreciat în lume, prin faptul ca apropie sonoritatile muzicii simfonice împreuna cu proiectii video, de marele public.

PUBLICITATE

Astfel, invitatia de a participa la spectacolul ”Holywood Music Star Onesti” este adresata tuturor iubitorilor muzicii si a filmului, care pot petrece momente agreabile în atmosfera acestui eveniment inedit. Mentionam ca sâmbata 13 iulie, din jurul orei 18, la scena care a fost deja instalata pe B-dul Oituz din Onesti, sunt programate repetitiile pentru spectacol, pentru inedita manifestare culturala asteptându-se participarea a mai multor mii de spectatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ