In ciuda vântului rece, sute de artisti din centrele de asistenta din judet au fost prezenti, miercuri, in piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” din Bacau pentru a participa la expozitia “Cel mai frumos ou de Paste”, organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, impreuna cu fundatiile si asociatiile.

Au poposit, la târgul in aer liber, inimioare si crengi inflorite de la complexul din Filipesti, oua decorate prin “tehnica servetelului” de la Hârja, puisori ascunsi in cuib de muschi de la CRRN Pietricica si vaze imbracate in sfoara impletita de la SOS Satele Copiilor.

Asistatii de la Centrul “Condorul” din Bacau i-au incântat pe privitori cu iepurasi, iar cei de la CIAPD Comanesti cu frumoase cosulete realizate in tehnica origami. De altfel, tot standul comanestenilor era acoperit cu obiecte decorative din hârtie, motiv intemeiat ca expozantii sa priveasca mereu spre cer:

PUBLICITATE

“Nu ne temem de frig, numai ploaia sa nu vina, ca ne-a terminat!” Banii obtinuti din vânzarea iepurasilor, oualor si a celorlalte obiecte vor fi folositi pentru a cumpara adeziv, matase, margele, hârtie, acuarele si ata de crosetat, care se vor transforma, fireste, in alte lucrari arta, pâna la viitoarea expozitie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ