Ne-a sancționat Facebook și ne-a restricționat pagina. Articolele noastre vor fi vizibile pentru  mai puțini cititori. ,,Motivul este că, în trecut, ai postat conținut care a încălcat Standardele comunității noastre. Deoarece această postare încalcă standardele noastre privind persoanele și organizațiile periculoase, (s.n) doar persoanele care administrează Deșteptarea de Bacău pot vedea postarea (….) Pagina ta riscă să îi fie anulată publicarea și face obiectul reducerii distribuției și altor restricții, datorită încălcărilor repetate a Standardelor comunității.” Am reprodus textual misiva primită de la Facebook.

Dar să vedem ce anume i-a supărat așa de tare pe dregătorii care administrează adevărul planetar. În ultimul nostru număr, preponderent, am citat surse publice care prezentau poziția unor oficiali japonezi din sănătate privind vaccinurile ,,Moderna”. Astfel, am citat postul național japonez de radio Nikkei care, după decesul câtorva persoane injectate cu serul Moderna, a intervievat un oficial al Ministerului sănătății ce declara că; ,,… milioane de doze de vaccin Covid-19 Moderna au fost scoase din uz  Este o substanță care reacționează la magneți. … ar putea fi metal… “. Citând surse din interiorul Takeda Pharmaceutical,  distribuitorul vaccinului Moderna din Japonia, https://asia.nikkei.com  titra;  ,,Flacoanele de vaccin coronavirus dezvoltate de Moderna conțin particule de oțel inoxidabil…..”,de asemenea, am citat poziția publică a europarlamentarului dr. Tudor Ciuhodaru care confirma ceea ce știam deja, că; ,,… vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală. Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze, chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate,…. a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”. Dacă acestea sunt înformații care încalcă standardele comunității, rugăm comunitatea să facă publice acele standarde.

Dacă aceste informații publice republicate ne încadrează în categoria  ,,persoanelor și organizațiilor periculoase” înțelegem fără multe explicații, prin antiteză, care sunt cu adevărat persoanele și organizațiile periculoase. Ministerul Adevărului la nivel planetar tocmai  a început să emită decizii cu autoritate transnațională. Și dacă informațiile publice și verificabile de natura celor mai sus menționate, disipate în media, au putut circula nestingherite  până acum, presupunerea logică e că, doar analiza lor într-un ansamblu coerent/articulat deranjează. Și deranjează, întrucât prin regruparea lor se creionează și se poate identifica, măcar parțial, față ascunsă a unui sistem totalitar de o nouă factură. Grobianismul deșănțat, exhibat uneori pe această rețea de socializare, insulta ori calomnia par a se înscrie în ,,standardele comunității” pe care le invocă  noii dregători  ai facebook, întrucât acestea nu sunt suprimate. Faptul că judeci și îndrăznești să analizezi în termeni de logică formală noua doctrină politico-medicală, te califică automat ca ,,persoană/organizație periculoasă”. Dacă așa stau lucrurile înseamnă că ne aflăm pe drumul cel bun. Asta trebuie să facă presa. Să fie incomodă. Să pună întrebări, să caute răspunsuri. În încercarea de a verifica ce presupun standardele comunității facebook o să începem prin a publica datele oficiale aflate pe sit-ul ministerului sănătății din România de la începutul acestei săptămâni, 13.09.2021, privind incidența ratelor de infectare COVID. După http://www.cnscbt.ro/index.php/situatia-la-nivel-global-actualizata-zilnic/2684-situatie-infectii-coronavirus-covid-19-13-09-2021/file țara dată ca exemplu de vaccinare, Israelul (cu  2.870.182 de locuitori înjectați deja cu doza nr. 3, adică 31% din populație, la începutul acestei săptămâni), se află de ceva vreme în zona roșie cu o rata de incidentă cumulată la 1.000 locuitori de 14,0.

În China continentală, duminică 12.09 a.c., în  24 de ore fuseseră 46 cazuri confirmate de infectare, adică ceva sub 0,000 raportat la populația acestei țări. Marea Britanie raporta 6,8 cazuri la mia de locuitori și SUA 7,1 la mie. Aceste ultime două țări, cu sisteme medicale bine puse la punct și peste jumătate din populație vaccinată, se află în zona roșie. Vă amintiți de sperietoarea de serviciu? De acolo a venit varianta delta. India are doar 0,4 rata de incidentă cumulată la 1.000 locuitori. India produce sub licență proprie ivermectina și o administrează populației. India săracă și nevaccinată de departe stă cel mai bine în comparație cu țările bogate și vaccinate. România, conform aceleiași statistici oficiale are o rata de incidență cumulată de 0,8 la 1.000 de locuitori și se află în scenariul verde. După alegerile din PNL vom trece și noi în rând cu lumea bună și vor crește cazurile de infectare. (E o prezumpție, sper ca aceasta  să nu încalce ,,standardele comunității facebook”.) Revenind la Israel, narațiunea că vaccinul te protejează și dacă e să te infectezi faci o formă ușoară a bolii este infirmată brutal și fără echivoc de realitatea israeliană. Conform publicației https://www.timesofisrael.com/145000-schoolkids-in-quarantine-as-transmission-rate-drops-to-4-month-low/  din 09.09 a.c. care citează datele ministerului sănătății, spune că în prima săptămână a lunii septembrie au murit de coronavirus, 194 persoane, 94 nu erau vaccinate, 75 erau complet vaccinate (două doze), iar  25 primiseră a treia doză. A fost spulberată astfel și cealaltă narațiune a imunității de turmă  care ar fi trebuit să se manifeste după vaccinarea a 70% din populație.

Incepe școala în România și vor fi făcute presiuni asupra părinților în vederea vaccinării copiilor lor, fără a le explica acestora din urmă în ce constă concret eficiența acestui act medical și riscurile asociate. Indiferent de opțiune, părinții trebuie legal să fie informați. Să cunoască faptul că nu pot fi obligați să răspundă la chestionare, să semneze angajamente sau acorduri, oricare ar fi acestea, sau să accepte restricționarea la educație a elevilor pe criterii de vaccinare. Un regulament școlar sau ordin de ministru nu poate încălca Constituția României. Și dacă părinți fiind, alegeți totuși să vă vaccinați pruncii, întrebați medicul  pentru ce tulpină de virus este vaccinul, care sunt contraindicațiile și ce efecte adverse poate avea. Și dacă vi se spune că totul e în regulă, că nu sunt decât efecte adverse  minore, întrebați medicul de unde știe care vor fi efectele pe termen lung în condițiile când producătorii au declarat că nu își asumă nici o responsabilitate în acest sens. Cine răspunde concret în eventualitatea unor efecte adverse și unde poate fi identificată această responsabilitate în documentul pe care vi se cere să-l semnați? Sunt multe întrebări și prea puține răspunsuri. Sunt medici și cercetători care susțin ca vaccinurile ANRm sunt periculoase și alți medici, cercetători și autorități care promovează vaccinarea copiilor cu un vaccin experimental, susținând că nu sunt riscuri. Ce studii de cercetare proprie au în CV și unii și alții. Ce îi animă? Din această confruntare de opinii, cei care sustin vaccinarea nu par sa riște nimic, dimpotrivă. Ceilalti, specialiștii care ne semnalează riscurile,  iși periclitează  statutul, cariera si ajung să fie marginalizați în încercarea de a ne  comunica adevărul lor, plătind pentru asta prețul. Nouă ne rămâne doar să alegem.  E  suficientă oare pentru un părinte speranța/credința că poate nu i se va întâmpla  nimic rău tocmai lui ? Alegerea și responsabilitatea nu aparțin guvernului, nici medicului  și nici jurnalistului. Nu ei semnează acordul de vaccinare…. Căutați, verificați chiar și opiniile repudiate oficial, apoi… decideți.

Jr. Adrian M. Ionescu

 PUBLICITATE