Cezar Olteanu (foto), consilier judetean PNL, a lansat pe retelele de socializare o petitie care se adreseaza Guvernului si prin care initiatorul si semnatarii solicita reabilitarea DN 11. Daca tot nu vom avea o autostrada spre vestul tarii, macar acest drum sa fie reparat, starea lui fiind deplorabila in momentul de fata.

“Camioane de mare tonaj ce transporta marfuri in si dinspre Europa de vest, autocare cu turisti care viziteaza Poiana Brasov si cetatile transilvane sau mânastirile din nordul Moldovei, autoturisme cu români sau straini pe care interesele cotidiene ii determina sa foloseasca acest drum, au parte de experiente dintre cele mai neplacute”, se afirma in petitie. Modernizarea DN 11 va avea efecte economice benefice atât pentru localitatile pe care le strabate, cât si a intregii Moldove, mai arata Cezar Olteanu. La ultima intâlnire a alesilor judetului, consilierul PNL a anuntat ca numarul sustinatorilor petitiei online este in crestere.

“Pâna acum au semnat peste 700 de persoane si avem si sprijinul Consiliului Local Oituz”, a declarat liberalul, apoi i-a rugat si pe colegii sai sa semneze documentul. Singurul care a reactionat a fost Dragos Benea, presedintele CJ Bacau si al organizatiei judetene a PSD:

PUBLICITATE

“Semnalez cu bucurie mesajul presedintelui Klaus Iohannis, când s-a aflat la Iasi. Vreau sa vad acest guvern tehnocrat ca tine cont de mesajul presedintelui tarii.” Iohannis facea referire la nevoia de a lega Regiunea Nord-est de Europa printr-o autostrada si la faptul ca Moldova sufera din cauza decalajelor economice. “O autostrada care sa lege Moldova de restul tarii si de Europa ar aduce numeroase beneficii, iar in perioada urmatoare acest proiect ar trebui sa devina prioritar“, a declarat Iohannis, pe 24 ianuarie, la Iasi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.