Dupa 1 august, producatorii agricoli din judet isi vor putea vinde marfa si la exteriorul halei din Piata Centrala.

Astfel, taranii care au un surplus de produse agricole vor putea sa-l etaleze la vânzare in careul de module pe care Directia Pietelor Bacau il va pregati in zona pietei de vizavi de Vivariu.

„Dupa 1 august, incep sa vina produse din productia proprie din câmp a taranilor, pentru ca pâna acum, cam tot este adus de afara sau ce se obtine din solarii. De regula, cam in fiecare an, aici vin sa-si vânda marfa adevaratii producatori pe care toata lumea-i stie, sunt cei de la Dienet, Pâncesti, Letea Veche, Itesti s.a.”, a declarat Vasilica Busuioc, directorul Directiei Pietelor Bacau.

In prezent, la tarabele din afara halei principale, se vând produsele unor florari si cele aduse de culegatorii din flora spontana (ciuperci, fructe de padure etc).

Prin urmare, in careul de module din exteriorul halei, vor mai putea sa-si vânda marfa inca 53 de agricultori, alaturi de ceilalti 240 de producatori si comercianti care vând la interiorul halei din Piata Centrala. In prezent, gardul de ocupare a pietei mari este de peste 95 la suta din capacitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. pentru ei ar fi fost loc si in interiorul pietii…..dispar locurile de parcare ,se va crea aglomeratie,iar la respectivele tarabe nu vor fi numai producatori,70-80%sunt tot speculanti.asta este o metoda de a se mai umfla buzunarele celor de la dministratia pietelor.acordarea de locuri preferentiale,neplata taxelor,diferenta dispare ,nu se stie unde ,doar banuim unde etc.etc.etc.

LĂSAȚI UN MESAJ