Polițiștii au confiscat peste 400 de brăduți, în cadrul unei acțiuni desfășurate la data de 21 decembrie a.c., pentru prevenirea tăierii, transportului și comercializării ilegale a pomilor de Crăciun.

Polițiștii băcăuani continuă acțiunile de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de arbori și a pomilor de Crăciun, verificarea legalității transporturilor de material lemnos și verificarea comercializării pomilor de Crăciun în piețe, târguri și oboare.

În cadrul acțiunilor desfășurate la data de 21 decembrie a.c., polițiștii au ridicat în vederea confiscării 422 pomi de Crăciun, care erau deținuți sau transportați în condiții ilegale.
Astfel, a fost identificat un bărbat de 37 de ani, care deținea la punctul de lucru al unei societății comerciale, din comuna Asău, 162 pomi de Crăciun, pentru care nu deținea documente de proveniență.
Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2 000 de lei, iar pomii au fost confiscați și predați O.S. Comănești.

PUBLICITATE

Polițiștii au identificat un brăilean de 38 de ani, care transporta cu o autoutilitară 240 pomi de Crăciun pentru care nu deținea documete de însoțire și proveniență.
Față de bărbatul de 38 de ani s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2 000 de lei.
Cei 240 pomi de Crăciun au fost confiscați și predați O.S. Comănești.

În comuna Oituz, pe DN 11, polițiștii au depistat în trafic o autotutilitară condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Bogdănești, care transporta 20 pomi de Crăciun specia brad, făra a deţine acte de provenienţă.
Față de conducătorului auto s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar cei 20 de pomi, în valoare de 1000 lei au fost ridicati în vederea confiscării şi predaţi în custodia O.S Oituz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ