La data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat pe raza municipiului un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce transporta cu un autoturism taxi cantitatea de 4020 ţigarete cu timbre de acciză de Republica Moldova și Ucraina, destinate comercializării ilicite.

În urma extinderii cercetărilor polițiștii au solicitat și obținut mandate pentru efectuarea unei percheziții domiciliare la locuința celui în cauză.

La domiciliul bărbatului de 37 de ani polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor 22 060 țigarete de contrabandă.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, nemarcate corespunzător, peste limita a 10.000 ţigarete.

Bărbatul de 37 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea de instituire a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor, tot respectul si va felicit……dar ramin cu o imensa nedumerire. Pe cei ce parazatieaza Piata Centrala si vind tigari pe la toate colturile cine ii aduna ????? Putem afla si noi de ce acei indivizi sunt protejati ???? Cind se face o razie in piata, primi care afla sunt ei si asta ridica multe semne de intrebare…..

LĂSAȚI UN MESAJ