Pe 18 septembrie a avut loc competiția de mountain bike „I Wheel for Moinești-Zemeș”. Evenimentul a fost organizat de Asociația Activ Moinești și susținut de OMV Petrom și Primăria Municipiului Moinești. Anul acesta, pe lângă promovarea potențialului turistic al zonei, competiția a avut ca scop și susținerea copiilor cu nevoie speciale din cele 2 orașe băcăuane, prin donarea sumei obținute din taxele de participare.

Cei 206 bicicliști aliniați la linia de start au parcurs sute de kilometri și au strâns aproximativ 11.400 lei, sumă ce va fi donată copiilor cu dizabilități de Gradul I din evidența Direcției de Asistență Socială Moinești și Zemeș. Aceștia vor avea acces la terapii complementare, care să le amelioreze starea de sănătate.

premiere

PUBLICITATE

Startul competiției „I Wheel for Moinesti-Zemes” s-a dat duminică dimineață, la ora 10:00 pentru toate seriile de bicicliști.

Aceștia au optat pentru unul dintre cele 3 trasee:

41 juniori, cu vârste între 10-13 ani au pedalat pe traseul A de 10 km;

136 au ales traseul B – 40 km destinat participanțior cu vârste între 14-40 ani;

29 au parcurs traseul C – 75 km – pentru 18-40 de ani.

traseu-i-wheel-for-moinesti-zemes-1

„De 5 ani aducem sportul pe două roți mai aproape de oamenii din Moinești și Zemeș. Am reușit să formăm în jurul „I Wheel for Moinești-Zemeș” o adevărată comunitate a pasionaților de mountain bike. Fie că au fost sau nu premiați, că au participat la prima cursă din viața lor sau au în palmares mai multe titluri câștigate, toți cei care au trecut linia de start sunt oameni cu care ne mândrim. Mai mult, sunt un exemplu demn de urmat.

traseu-i-wheel-for-moinesti-zemes-2

Datorită lor, zeci de copii cu dizabilități vor avea acces la terapii care să le îmbunătățească starea de sănătate. Le mulțumim lor și partenerilor noștri de încredere, de la Primăria Moinești,Primaria Zemes, OMV Petrom, parteneri media și sponsori care ne susțin în toate inițiativele noastre.” a declarat Monica Tătaru, Președinte Asociația ACTIV Moinești.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere și cu extragerea câștigătorilor participanți la tombola cu premii oferite de Bellotto, Sprint Sports, Continental, Focus, Muc-Off, Force, Bikemania, Squeezy, Suunto. Cei mai buni concurenți au primit premii în valoare totală de 25.000 RON.

traseu-i-wheel-for-moinesti-zemes-3

Conform clasamentului, cei mai rapizi concurenți au fost : Faur Vlad la traseul A de 10 Km, Bartha Levente la traseul B de 40 de Km și Kelemen Arpad la traseul C de 75 de Km.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ