Alina Gorghiu si Vasile Blaga au venit special sa sustina candidatura liberalului la functia de primar

Sala Teatrului de Vara „Radu Beligan” a fost neincapatoare pentru cei peste 1500 de liberali si simpatizanti care au venit sa-l sustina pe Dragos Luchian. Mobilizarea liberalilor bacauani a aratat hotarârea cu care PNL se lanseaza in aceasta campanie si forta pe care acest partid o are in municipiul si judetul Bacau. La eveniment au participat si cei doi copresedinti ai PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, care au venit sa sustina „Proiectul pentru Bacau” al lui Dragos Luchian. De altfel, pe Alina Gorghiu o leaga multe de Bacau, tatal ei fiind fost elev al actualului Colegiu National „Ferdinand I”.

Alina Gorghiu: „Dragos Luchian face parte din generatia de profesionisti”

PUBLICITATE

„Bacaul a avut mereu o gândire de dreapta, iar 2016 va fi anul liberalismului. Am motive sa spun asta. Unul este ca lansam astazi un candidat, Dragos Luchian, care face parte din generatia de profesionisti in administratia locala. Altul este prestatia dumneavoastra, a liberalilor bacauani, la prezidentialele din 2014, pentru care va multumesc! Si sa stiti ca, din noiembrie 2016, vom guverna România. Dragos e un om intre oameni. Stie ca politica nu se face la televizor. A venit cu «Proiect pentru Bacau», un program liberal de guvernare locala. Daca ai program de guvernare liberal, oamenii te vor crede. Va rog sa ii sprijiniti candidatura prin credibilitatea dumneavoastra, a fiecaruia in parte! Imi pun mari sperante in Dragos Luchian!”, a spus Alina Gorghiu.

Vasile Blaga: ”Vom câstiga si municipiul, si judetul Bacau”

In discursul sau, Vasile Blaga a vorbit despre forta si unitate, dar si despre sarcina viitoarei guvernari liberale care va gasi solutii pentru dezvoltarea infrastructurii din Moldova. „Ma gândesc ce inseamna forta acestui partid – a spus Blaga. La numai patru luni de la fuziune, am câstigat cu Klaus Iohannis. A fost posibil fiindca am lasat orgoliile la o parte. L-am desemnat atunci candidat pe Klaus Iohannis pentru ca era singurul dintre noi care il putea bate pe Ponta. Astfel a fost ales si candidatul dumneavoastra, Dragos Luchian. E tânar, dar are deja experienta in administratia publica locala si in activitatea parlamentara. Bacaul este o organizatie incercata. Dar aici a invins clarviziunea echipei, in frunte cu Tudorita Lungu, Ionel Palar si Dragos Luchian. Si vreau sa va mai spun ceva. In topul Forbes al celor mai prietenoase orase pentru afaceri, primele sase sunt Timisoara, Cluj-Napoca, Bucuresti, Oradea, Arad si Brasov. In afara Capitalei, toate celelalte au administratie liberala! Guvernul PNL care va veni va dezvolta infrastructura in Moldova. Pentru ca, la aproape 100 de ani de la Marea Unire, nu am reusit sa avem doua autostrazi care sa uneasca România. Asta va fi sarcina guvernarii liberale: investitiile sa nu se opreasca la munti! Iar aici, la Bacau, cheia succesului este sa ne sprijinim candidatii. Vom câstiga si municipiul, si judetul Bacau!”

fond

Un mesaj de forta si unitate a transmis si Tudorita Lungu, copresedintele PNL Bacau. Aceasta a indemnat la mobilizare totala pentru Dragos Luchian si pentru „Proiect pentru Bacau”.

„Dragos Luchian a venit in fata bacauanilor cu un model de urmat: cel al consultarii publice – a spus copresedintele PNL Bacau. Dragos Luchian a inteles ca oamenii vor altceva, vor sa fie ascultati, vor sa simta ca politicienii chiar isi apleaca urechea la nevoile lor. A lansat «Proiect pentru Bacau», o initiativa care le da posibilitatea tuturor bacauanilor sa isi spuna punctul de vedere cu privire la ce si-ar dori pentru orasul nostru. Faptul ca «Proiect pentru Bacau» este un succes a fost demonstrat de virulenta cu care au ripostat adversarii nostri politici, cu toate mijloacele de care dispun ei. Va rog sa mergeti in organizatiile din care faceti parte si sa spuneti foarte clar ca numai cu o mobilizare totala a fortelor putem câstiga aceasta campanie!”

Profesionistii, de partea lui Dragos Luchian

Una dintre surprizele evenimentului a constituit-o prezenta arhitectului Constantin Amâiei, cel care a proiectat, printre altele, Catedrala Mântuirii Neamului, din Bucuresti, si Catedrala Ortodoxa, din Bacau. „Noi, arhitectii, nu am avut o relatie foarte buna cu administratia locala pâna acum – a spus Constantin Amâiei. Sunt insa convins ca Dragos Luchian, ca primar al Bacaului, va tine cont de importantele probleme de urbanism pe care i le-am prezentat”.
Si Viorel Miron, primarul orasului Comanesti de trei mandate, si-a declarat sprijinul pentru Dragos Luchian. „Are forta si experienta pentru a dezvolta Bacaul si se va lupta pentru autostrada Brasov – Bucuresti”, a spus Miron.

_MAF3640

Dragos Luchian: „Sa strângem rândurile si sa dam Bacaului o echipa competenta si cu viziune. Va astept alaturi de mine”

Momentul cel mai asteptat a fost discursul lui Dragos Luchian. „Schimbarea pentru mine a venit in 2008 – a afirmat Dragos Luchian. Atunci am acceptat sa fiu viceprimar, in urma unei discutii cu conducerea partidului din acea vreme. M-am implicat cu toata daruirea. Veneam din mediul privat, unde muncesti pentru bani, pentru familia ta. Am intrat in administratia locala, unde muncesti pentru oameni. Nu regret acum nici zilele in care munceam mai bine de 12 ore, nici noptile nedormite când am avut situatii de urgenta. Acum, adversarii politici ne vor acuza de unele neimpliniri ale administratiei locale. Ni le asumam din fair-play. Dar trebuie sa spunem ca nu PNL e vinovat de problemele actualului primar. In urma cu ani, ne-am pus sperantele in acel om. A facut si lucruri frumoase. Dar din salvatorul de odinioara au ramas doar amintirile. Eu pot privi in ochi pe oricine. Si va indemn si pe dumneavoastra sa va uitati in ochii celor din familie, ai rudelor si prietenilor, fiindca nu trebuie sa va fie rusine de apartenenta la Partidul National Liberal! Din functia de la Bucuresti am reusit sa atrag fonduri pentru Bacau. Bacaul trebuie sa redevina o forta economica in regiunea Moldovei. Sa facem asta prin noi insine! In viitoarea guvernare liberala, autostrada Bacau – Brasov trebuie sa devina prioritatea zero in viitorul MasterPlan pentru transporturi. Iar intre Bacau si Iasi nu trebuie sa mai fie adversitate, ci complementaritate. Iar aici, pe principii liberale, trebuie sa construim nu doar un oras, ci o comunitate dinamica si prospera. Trebuie sa aducem investitii directe, care sa creeze locuri de munca. Si sa stimulam spiritul antreprenorial al tinerilor.”

Dragos Luchian: „Nu am pierdut niciodata o batalie. Nu am de gând nici acum”

„«Proiect pentru Bacau» vine cu solutii. Solutii de dezvoltare pe termen scurt, mediu si lung, solutii pentru fiecare si, indiferent cât de greu va fi, noi vom invinge! Nu am pierdut niciodata o batalie. Nu am de gând nici acum. Pentru asta am nevoie de sprijinul dumneavoastra! Pentru ca PSD sa nu puna mâna pe putere, iar stafia lui Hrebenciuc sa bântuie din nou, aducând saracie si lipsa locurilor de munca. Nu acesta e viitorul”, a spus Dragos Luchian.

Discursul lui Dragos Luchian a fost apreciat de cei prezenti care l-au aplaudat minute in sir. Evenimentul s-a incheiat cu imnul PNL si cu Dragos Luchian pe scena, alaturi de Alina Gorghiu, Vasile Blaga si Tudorita Lungu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.