FOTO: Nicu Chiriac

UPDATE (13.36):

Conform informarii distribuitorului de energie electrica, de la ora 13:00, 19 localitati sunt fara energie (Asau, Ghilavesti, Bolatau, Sascut, Pancesti, Valea Seaca, Orbeni, Motoseni, Oprisesti, Stefan Voda, Dofteana, Racova, Garleni, Lespezi, Frumoasa, Schitu, Campeni) si 4 partial nealimentate (Moinesti, Tg. Ocna, Buhusi, Darmanesti). 10 linii sunt total nealimentate, iar 7 partial.

202 posturi de transformare nealimentate – 19145 de abonati afectati. Actioneaza 10 echipe ale distribuitorului de energie electrica pt depistarea defectelor si control pe linii, se defriseaza vegetatie, se indreapta stalpi si se refac conductoare rupte.

PUBLICITATE

Știrea inițială:

Vremea capricioasă care a readus iarna în plina primăvara a lăsat fără curent electric 15.031 de abonați ai E.On în județul Bacau.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la această oră sunt nealimentat 105 localități, fiind afectate 7 linii electrice și 191 de posturi de transformare.

10 echipe de intervenție lucrează la remedierea defecțiunilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Cum asa? La cati bani platim, astfel de deranjamente nu sunt de tolerat. Nu vremea a lasat aceste localitati fara curent ci sictirul si incompententa acestui furnizor. Profit maxim cu minim de cheltuieili, totul pe nervii nostri.

  2. Pe magistrala Siscani – Gutinas, la cea mai mica ploaie sau adiere de vant raman fara tensiune. Atat de veche este problema incat si populatia afectata a aflat ca exista niste izolatori care nu mai functioneaza corect si determina o punere in scurt. Daca legislatia ar fi conceputa pe modelul UE si dupa 30 min de lipsa tensiune ar trebui sa despagubeasca consumatorul, cu siguranta i-ar preocupa mai mult problema…

  3. E bătaie de joc maxima,maxima!!!!!!! Sa le fie Rușine, 10 echipaje acționează , auzi la ei! Peste 10 localități afectate si ei acționează cu 10 echipaje, despre ce vorbim frați romani? Austriecilor si nemților care sunteți ma întreb dacă faceți asa in țara voastră , cum va mai scoateți fesul? Rușine Rușine, huuuuuuu

  4. in Letea Veche la cea mai mica pala de vant sau ploicica raman fara curent.sa nu mai spun ca pana acum de doua ori mi-au ars electrocasnicele din cauza fluctuatiilor de curent si dreptate ioc .Hai sictir EON

LĂSAȚI UN MESAJ