13 aprilie 2024
ActualitatePeste 100 de elevi au participat la pregătirea pentru Bacalaureat oferită de...

Peste 100 de elevi au participat la pregătirea pentru Bacalaureat oferită de Universitatea „Vasile Alecsandri”

Începând cu acest weekend, tinerii din anii terminali s-au înscris la sesiunile gratuite de pregătire, concentrate pe disciplinele Matematică și Limba și literatura română.

În cadrul acestor cursuri intensive, susținute de cadre didactice specializate, elevii au avut oportunitatea să parcurgă variantele de subiecte adaptate nivelului lor și profilului urmat în școală.

Fiecare participant a beneficiat de un feed-back personalizat, oferindu-le astfel posibilitatea de a identifica modalitățile optime de învățare și de a aborda eventualele dificultăți întâmpinate în rezolvarea subiectelor.Cursurile se vor desfășura în fiecare weekend, sâmbăta fiind rezervată pentru Matematică, iar duminica pentru Limba și literatura română. Programul va continua în intervalul orar 9-13, în sala DP17 a Universității.

Inițiativa Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău vine în sprijinul elevilor, oferindu-le resurse suplimentare și îndrumare specializată pentru a aborda examenul de bacalaureat cu încredere și pregătire adecvată.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri