Cabluri căzute la Scorțeni - FOTO: Bianca Gabriela

UPDATE În zona Podiș, linia electrică Buhuși-Blăgești, derivația Tardeni, și liniile din Scorțeni și Pîrjol (peste 3000 de utilizatori) sunt în funcțiune la această oră.
Traficul a fost îngreunat pe DN2G din cauza furtunii care, la Scorțeni, a rupt copaci și cabluri de alimentare cu energie electrică.

Valentin Ivancea, subprefectul județului Bacău, a fost prezent în zonele afectate și a luat măsuri de organizare a intervențiilor.

Echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean și Direcției Drumuri Naționale – Secția Bacău au intervenit rapid și au deblocat traficul pe DN2G.

PUBLICITATE

Știrea inițială:

Peste 10.000 de băcăuani nu au curent din cauza furtunii

Conform informării distribuitorului de energie electrică, în judeţul Bacău, în urma fenomenelor meteo de astăzi au fost afectate un nr. de 38 localităţi (10660 consumatori), 4 linii electrice şi 209 posturi de transformare nealimentate.

FOTO: Bianca Gabriela

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ