24 martie 2023
5.1 C
Bacău

Peste 1.000 de crapi au ajuns în Lacul Bacău

HomeActualitatePeste 1.000 de crapi au ajuns în Lacul Bacău

Peste 1.000 de crapi au ajuns în Lacul Bacău

Lacul Bacău, unul dintre cele mai populare locuri de pescuit din județ, a primit astăzi o cantitate impresionantă de crap. Un total de 1200 de kilograme de pește, inclusiv exemplare de peste 2 kg, probabil peste 1000 de bucăți, au fost eliberate în lac, îmbogățind astfel fondul piscicol.

Pescarii pot beneficia acum de această resursă piscicolă valoroasă, întrucât Lacul Bacău este dedicat pescuitului la crap. În 2022, au fost obținute capturi notabile, fapt care a făcut ca lacul să fie considerat unul dintre cele mai bune locuri de pescuit din zonă.Ultima populare de acest fel a fost efectuată în octombrie 2022, iar astfel de acțiuni vor continua, în paralel cu celelalte măsuri de protecție a fondului piscicol.

“Le urăm colegilor pescari partide de pescuit reușite și suntem sigur că din ce în ce mai mulți membrii CRE înțeleg faptul că de clubul nostru de pescuit, de comportamentul nostru pe baltă și de implicarea noastră depinde să avem ape naturale de top în județul Bacău”, se arată într-un comunicat de presă al CRE Bacău.

Alte titluri
Alte titluri

Ora Pământului, o nouă provocare

. Mai mult de 8.000 de oraşe din 195...

Medalie de Aur pentru elevii de la Ferdinand I

Echipa FDP-Drone, formată din George-Marian Spulber și Tudor-Gabriel Mutică,...

De ce se blochează benzile de circulație?

În Bacău, există o necesitate urgentă de a crea...

Opinii
Opinii

Ultimele știri