În urma acțiunilor desfășurate la data de 7 martie de polițiștii băcăuani, au fost depistați cinci bărbați, pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat activități pe linia depistării persoanelor căutate în temeiul legii.
În cadrul acțiunii au fost depistați cinci bărbați condamnați de instanțele de judectaă la pedepse cu închisoarea.

Astfel, polițiștii au depistat în comuna Traian un bărbat de 33 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Bacău la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativa de omor.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău în vederea executării pedepsei.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Traian au depistat, la data de 7 martie a.c., un bărbat de 30 de ani, din comuna Odobești, condamnat la închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.
Bărbatul are de executat o pedeapsă de 2 ani închisoare și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii din Moinești au depistat în urma activităților desfășurate, doi bărbați de 26 și 32 de ani, posesori ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Tribunalul Bacău.
Bărbații au fost condamnați la pedepse de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentative de omor, respectiv pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod illegal și influențarea declarațiilor.
Cei doi au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău.

La data de 07 martie a.c., polițiștii din Onești au depistat un bărbat de 42 de ani, din județul Neamț, urmărit național întrucât se sutrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea.
Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Neamț la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru furt calificat și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ