În ziua de 21.12.2015 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au identificat o persoană care era dată în urmărire naţională.

În ziua de 21.12.2015, în jurul orei 16.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional pe raza municipiului Bacău (Piaţa Nord) jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au observat o persoană care avea un comportament suspect .
Persoana a fost oprită şi legitimată de către jandarmi, constatându-se că este vorba despre Zîna P. de 35 de ani din localitatea Buhuşi, judeţul Bacău.

În momentul legitimării şi verificării datelor de stare civilă a rezultat că aceasta era dată în urmărire naţională pentru sustragerea de la executarea pedepsei cu închisoare de 2 ani şi o lună – comiterea infracţiunii de furt .

PUBLICITATE

Persoana a fost predată organelor de poliţie pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ