Sume de bani, bijuterii, ceasuri, laptop-uri, telefoane mobile, cosmetice, obiecte vestimentare, susceptibile a fi sustrase din locuințe, au fost ridicate de polițiștii de investigații criminale din Bacău, în urma a 7 percheziții domiciliare. Două autoturisme și un motoscuter, folosite la comiterea faptelor, au fost indisponibilizate.

Polițiștii de investigații criminale și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat, la data de 16 aprilie a.c., în baza autorizașiilor, 7 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe.

Din cercetările efectuate a rezultat că în perioada februarie – aprilie a.c., cinci tineri din Bacău, o minoră de 17 ani și patru tineri cu vârste între 23 și 28 de ani, ar fi pătruns prin efracție în 18 apartamente și case din municpiul Bacău, de ar fi sustras sume de bani în lei şi valută, bijuterii din aur şi argint, produse electronice de mici dimensiuni, precum şi alte obiecte de lux, respectiv ceasuri de mână de firmă, parfumuri, haine de firmă şi băuturi alcoolice fine, chei de autoturisme.

PUBLICITATE

La locuințele bănuiților polițiștii au identificat și ridicat 40000 de lei, 4100 Euro, produse electronice, parfumuri, băuturi alcoolice, ceasuri bărbăteşti şi de damă, obiecte electronice, susceptibilie a proveni din săvârșirea infracțiunilor, precum și alte mijloace materiale de probă.

De asemenea, două autoturisme și un motoscuter folosite la comiterea faptelor au fost indisponibilizate.

14 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Bacău în vederea cercetărilor.

Față de două persoane cu vârste de 23 și 27 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Acțiunile desfășurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I și D.O.S – I.G.P.R.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ