La această oră, polițiștii din Prahova, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, efectuează 6 percheziții în București și în mai multe județe, în cauze ce vizează persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni prin metoda’ accidentul’ și o tâlhărie. Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere.

În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, efectuează 6 percheziții în București și în județele Iași, Bacău, Tulcea și Galați.

Sunt vizate persoane bănuite că ar fi comis înșelăciuni prin metoda ‘accidentul’ și o tâlhărie.

PUBLICITATE

Din cercetări a reieșit că, cei în cauză ar fi acostat victimele sub pretextul că o persoană apropiată ar fi produs un un accident rutier grav, determinându-le să înmâneze o sumă de bani necesară acoperirii cheltuielilor medicale sau mituirii organelor judiciare.

Infracțiunile ar fi avut loc în perioada iulie — decembrie 2015, în județele Prahova, Bacău, Iași, Suceava, Tulcea și Galați.

Prejudiciul cauzat este estimat la 100.000 de lei și 14.000 de euro.

Polițiștii vor pune în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ