Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău, împreună cu cei de la Secția 2 Poliție Bacău și Postul de Poliție Coțofănești, au efectuat, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cinci percheziții domiciliare, în Bacău, Mărgineni și Coțofănești, în cadrul activităților de cercetare efectuate cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Au fost identificate și ridicate bunuri susceptibile a proven din săvârșirea de infracțiuni.

10 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, în vederea cercetărilor.

PUBLICITATE

Din investigațiile polițiștilor a rezultat că doi bărbați de 27 și 28 de ani, în prezenta arestați preventiv în altă cauză, ar fi pătruns prin efracție în 10 locuințe din Bacău, de unde ar fi sustras articole electronice și electrocasnice, bani și bijuterii.

În cauză se continua cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor doi bănuiți.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ