Peste 2 milioane de litri de vin a ridicat Poliția Română in urma unei actiuni desfasurate pe raza județelor Bacău, Buzău și Vrancea, pentru prevenirea şi descoperirea ilegalităţilor comise în domeniul producerii şi comercializării vinurilor şi produselor viti-vinicole, informeaza Radio Romania Actualitati.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, au fost efectuate verificări la 12 sedii sociale și puncte de lucru, aparţinând a cinci agenţi economici.

Din cercetări, s-a stabilit că reprezentanții acestor agenți economici ar fi produs ori comercializat, din 2012 până în prezent, peste 2.000.000 de litri de vin contrafăcut, sub diferite marci.

Aceste produse ar fi fost comercializate fie ambalate în sticle sau în recipiente de tip pet, fie vrac, către 75 de agenți economici din 12 județe.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului, estimat până în prezent, este de peste 4 milioane de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ