Polițiștii efectuează miercuri 37 de percheziții în București și în județele Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Olt și Teleorman, la suspecți de contrabandă cu arme.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, perchezițiile au loc sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IGPR.

Din cercetări a reieșit că suspecții ar fi introdus ilegal în țară arme și muniții letale și neletale provenite din diferite țări ale Uniunii Europene.

PUBLICITATE

De asemenea, polițiștii efectuează 25 de controale în județele Arad, Bacău, Brăila, Prahova, Giurgiu, Mehedinți și Vrancea privind respectarea prevederilor Legii nr. 295/2004 referitoare la regimul armelor și munițiilor.

AGERPRES


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ