Polițiștii au confiscat peste 130 m.c. material lemnos, în urma efectuării a 9 percheziții domiciliare în Comănești și Asău, la bănuiți de tăiere ilegală și furt de arbori.

La data de 20 mai a.c., polițiștii Serviciului Ordine Publică – I.P.J.Bacău, cu sprijinul polițiștilor din Moinești, Comănești și Secției 7 Poliție Rurală Brusturoasa, au efectuat 9 percheziții domiciliare în Comănești și Asău, la locuințele unor personae bănuite de tăiere ilegală și furt de arbori.

La locuințele bărbaților, cu vârste cuprinse între 21 și 55 de ani, polițiștii au identificat cantitatea totală de 96,53 mc cherestea rășinoase și stejar și 40,18 mc lemn lucru rășinoase, pentru care cei în cauză nu dețineau documente de provenineță.

PUBLICITATE

De asemenea, au fost identificate 3 motoferăstraie și 2 instalatii de debitat tip banzic neautorizate.

S-a luat măsura confiscării celor 136,71 m.c. material lemnos, în valoare totală de aproximativ 60000 lei.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ