Sae drujbe și mai multe scule electrice au fost ridicate de polițiști în vederea cercetărilor, în urma unor percheziții efectuate la domiciliile unor bănuiți de furturi din locuințe

La data de 15 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au efectuat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, patru percheziții domiciliare, în comuna Orbeni, la bănuiți de furturi din locuințe.

La locuințele bănuiților, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, polițiștii au identificat 6 drujbe și mai multe scule electrice, susceptibile a proven din săvârșirea de infracțiuni.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că una dintre drujbele ridicate cu ocazia perchezițiilor a fost sustrasă în noaptea de 07/08 martie a.c., dintr-o anexă a locuinței unei bărbat din comuna Orbeni.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se stabili întraga activitate infracțională a bănuiților.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ