Percheziții la bănuiți de furt calificat

0

Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la doi bărbați din comuna Coțofănești, bănuiți de furt calificat. Au fost ridicate în vederea cercetărilor bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţe Rurală Ștefan cel Mare au efectuat două percheziţii domiciliare, în comuna Coțofănești, la locuințele a doi bărbați de 38 și 43 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 10 telefoane mobile, un aparat foto, un aragaz și un motoscuter, susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni.

PUBLICITATE

cotofanesti-3

Din cercetări a rezultat că în perioada 25 septembrie – 10 octombrie a.c., profitând de absența de la domicliu a unui bărbat de 33 de ani, din comună, cei doi bănuiți ar fi pătruns prin efracție în locuința acestuia, de unde ar fi sustras, un aragaz, două telefoane mobile și alte bunuri de uz casnic, iar dintr-o anexă a imobilului ar fi sustras un motoscuter.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuiților.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ