22 iulie 2024
EvenimentPercheziții efectuate de polițiștii din Moinești

Percheziții efectuate de polițiștii din Moinești

  La data de 06 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești au efectuat patru percheziții domiciliare în localitate, în baza mandatelor emise de Judecătoria Moinești și au reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de furt calificat.

               Polițiștii din Moinești au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras bunuri de la imobilele a 6 localnici, în perioada noiembrie-decembrie a.c.

  În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști au fost identificați doi tineri, de 13 și 21 de ani, ambii din localitate, bănuiți de furt calificat.

  La cele patru imobile percheziționate au fost identificate bunuri provenite din infracţiunile de furt comise în dauna a 6 păgubiți şi alte mijloace materiale de probă, o parte din prejudiciu fiind recuperat.

              Polițiștii l-au reținut pe tânărul de 21 de ani, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și l-au introdus în arestul I.P.J. Bacău.              

              Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri