Bunuri în valoare de 6 000 de lei, sustrase dintr-o locuință din comuna Sascut, au fost recuperate de polițiști în urma unor percheziții domiciliare.

La data de 08 decemrie a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Bacău, polițiștii Secţiei 5 Poliţie Răcăciuni au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţa unui bărbat de 37 de ani, din comuna Sascut și la locuința unei persoane de sex feminin de 45 de ani, din comuna Plopana.

La locuința acesteia polițiștii au identificat un computer, o imprimantă, un televizor, un cuptor cu microunde și alte bunuri, care au fost ridicate în vederea cercetărilor, întrucât exista suspiciunea că acestea provin din săvârșirea de infracțiuni.

PUBLICITATE

Din cercetări a rezultat că bunurile ar fi fost sustrase, la data de 17 noiembrie a.c., de femeia de 45 de ani, din locuința unui bărbat de 41 de ani, din comuna Sascut.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 6 000 de lei, a fost recuperat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ