Foresta Suceava – Aerostar Bacău (azi, ora 16.30, stadion „Areni”)
Săptămână importantă pentru divizionara C băcăuană Aerostar Bacău. Vineri, „aviatorii” vor primi vizita Bucovinei Rădăuți, cu care împart locul 1 în Seria I a campionatului. Un meci de prim-plan, care va aduce față în față singurele formații cu maximum de puncte din prima serie a eșalonului trei. Astăzi, însă, băcăuanii iau drumul Sucevei, pentru meciul cu Foresta, din faza a patra a Cupei României, ultima dinaintea intrării în scenă a prim-divizionarelor. „Eu îmi doresc să câștig toate jocurile. Nu-mi permit să spun că meciul cu Rădăuțiul este mai important decât cel de la Suceava, din Cupă. Vom aborda la victorie ambele partide. La mijloc se află orgoliul nostru”, a declarat antrenorul Aerostarului, Daniel Munteanu.

Băcăuanii l-au recuperat pe Tecuțanu, care și-a ispășit etapa de suspendare, dar nu-l pot folosi pe Gorovei, care mai are de stat un meci după eliminarea din confruntarea cu Șomuz Fălticeni. Este posibil ca oaspeții de astăzi să utilizeze o formulă remaniată în condițiile în care Daniel Munteanu intentionează să ofere minute de joc si celor care au evoluat mai puțin până acum: „La noi nu există titulari de drept și rezerve. Cine intră în echipă și joacă bine, păstrează tricoul și la următorul meci”, a subliniat tehnicianul băcăuan. Confruntările din faza a patra a Cupei se dispută in manșă unică, în caz de egalitate după 90 de minute recurgându-se la prelungiri și, dacă e nevoie, la lovituri de departajare.

Celelalte partide programate azi, în Cupă: Sănătatea Cluj- Fotbal Comuna Recea, Crișuol Chișineu Criș- UTA Arad, CSC Giroda și Gearmata Vii- Ripensia Timișoara, SC Popești Leordeni- Turris Turnu Magurele, Flăcăra Moreni- CS Mioveni.


PUBLICITATE