Avocată

Gestionarul unei firme trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa un denunt facut de afaceristul Viorel Rusu, a fost condamnat de Tribunal la 3 ani de închisoare cu suspendare.

In plus, Mihail H. a fost obligat sa presteze munca în folosul comunitatii pe o perioada de 80 zile la Primaria Bacau si sa achite suma de 7.000 lei drept cheltuieli judiciare.

Sentinta nu este definitiva. Mihail H. a fost acuzat ca i-a cerut lui Viorel Rusu 200.000 de euro, pentru a-l ajuta sa câstige un proces la Curtea de Apel privind o licitatie organizata de Primaria Bacau, sustinând ca are influenta asupra judecatorilor.

PUBLICITATE

Mihail H. si-a recunoscut faptele in instanta dupa ce, la urmarirea penala, declara ca, de fapt, Rusu a fost cel care l-a intrebat daca nu cunoaste vreo persoana care sa poata influenta decizia judecatorilor.

Gestionarul explica atunci ca el i-a promis lui Rusu o “interventie” pe lânga judecatori doar “pentru a se da mare in fata lui”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ