La data de 18.02.2016, lucrǎtorii Postului de Politie Caşin din cadrul Sectiei 3 Poliţie Ruralǎ Oneşti, aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu, au depistat un tânăr de 19 ani, din com. Caşin, jud. Bacău, în timp ce conducea un motoscuter, pe drumul comunal Caşin – Vlaşca, din com. Caşin, jud. Bacău, fără ca acesta să fie înregistrat sau înmatriculat în circulaţie şi fǎrǎ a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectueazǎ cercetǎri conform art. 334, alin. 1 şi art.335, alin. 1 din C.P. , urmând ca la finalizarea acestora, să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, cu propuneri corespunzătoare.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ