Un raid al voluntarilor Centrului de Ecologie Bacau, marti seara, pe coada Lacului Bacau, zona Serbanesti, s-a lasat cu „capturarea” de imagini despre ceea ce inseamna „nesimtire curata”: mii de gunoaie, pungi, peturi, hartii, ambalaje etc., urme ale unei pretinse „civilizatii” intr-un oras european.

„Ma tem ca nu mai putem sa ne ascundem dupa degete si ca trebuie sa spunem raspicat ce e de spus: ne-am saturat sa curatam dupa ei! In fiecare saptamana sa trebuiasca sa strangi dupa semeni, iar ei sa revina si sa se faca a nu vedea, asta nu se mai numeste lipsa de educatie.

2

PUBLICITATE

Lipsa de educatie e o data, de doua ori, de trei ori, dar asta este nesimtire curata!”, a spus Marius Balan, reprezentantul CRE Bacau.

La polul opus, in acelasi oras european, cetatenii care se incumeta sa stranga gunoaiele lasate de altii devin tot mai mult subiecte din sfera „senzationalului” si nu cea a… „normalului”.

Acest cioban a adunat o caruta de gunoaie, de pe marginea drumului ce duce la Furnicari. (FOTO: CRE Bacau)
Acest cioban a adunat o caruta de gunoaie, de pe marginea drumului ce duce la Furnicari. (FOTO: CRE Bacau)

Cum este cazul ciobanului care a adunat gunoaiele de pe marginea drumului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ