Pe aici nu se trece!

1

Un autoturism care a încercat să coboare pe scările dintre parcarea Lidl și Autogara Bacău a rămas blocat, fiind nevoie de intervenția unei alte mașini care l-a tractat.

VIDEO: Alex Alexandru‎ / Facebook


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. ….pe langa partea aparent hilara, de ce sa nu recunoastem ca scarile respective nu sunt semnalizate, pentru a avertiza conducatorii auto de un pericol iminent, mai ales ca sunt in continuarea locurilor de parcare. Sunt convins ca respectivul sofer nu a vrut sa coboare scarile, ci a vrut sa parcheze si a scapat masina la vale.

    De la volan nu realizezi ca acolo sunt trepte, recunosc ca am trecut si eu pe langa experienta asta!

    Asa este in Romanica, nimeni nu are nici o raspundere pentru proiectele si amenajarile publice periculoase, asta pentru ca tot vorbeam cu ceva vreme in urma de iresponsabilitatea celor care au proiectat santurile adanci de pe marginea lui E85, respectiv nenumaratele capetele de pod care s-au creeat!

    Asa ca….Bafta tuturor !

LĂSAȚI UN MESAJ