Primaria municipiului Bacau va demara noi lucrari de montat pavele, borduri si amenajare de parcari ecologice. Suprafata totala a trotuarelor pe care vor fi montate pavele este de 35.000 metri patrati, iar lungimea totala a trotuarelor pe care se vor monta borduri, de 20.000 de metri liniari.

“Primele trotuare pe care se va interveni sunt cele de pe strazile Bacovia, Miron Costin si Energiei, arata Ionut Tomescu, purtator de cuvânt al Primariei Bacau.

In ceea ce priveste parcarile ecologice, acestea vor fi amenajate pe o suprafata totala de 15.000 m.p., in toate cartierele orasului, ceea ce inseamna circa 1.100 – 1.200 de locuri de parcare si cai de acces.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ