Polițiștii din Onești au efectuat cinci percheziții domiciliare la bănuiți de tâlhărie calificată și furt calificat. Trei tineri de 17 și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii oneșteni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în comunele Căiuți și Coțofănești, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor telefone mobile, aparatură electronică și electrocasnică, unelte electrice, articole de uz casnic și alte bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni.

PUBLICITATE

Cinci persoane au fost conduse pentru cercetări la sediul unității de poliție.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că patru persoane cu vârste de 14, 17 și 19 ani, în noaptea de 15/16 decembrie 2015, în jurul orei 00:00, ar fi în locuința unei persoane de sex feminin, de 79 de ani, din comuna Căiuți şi prin ameninţări cu acte de violenţă, ar fi sustras sustras un colet primit de aceasta de la rudele din străinătate și un telefon mobil în valoare de 800 lei.

De asemenea, din cercetări a mai rezultat că la aceeași dată cei în cauză ar fi pătruns prin efracție și ar fi sustras bunuri din alte două locuințe din comuna Căiuți.

Cecetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților și stabilirea provenienței bunurilor identificate.

Față de un tânăr de 19 ani și doi minori de 17 ani s-a luat măsura reținerii ăentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt calificat, urmând a fi prezentați Judecătoriei Oneşti, cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ