Moinești

Primăria Moinești și Asociația ACTIV vor participa la campania „Plantăm fapte bune în România”, aparținând Asociației EcoAssist.

În cadrul acesteia, pe 18 noiembrie, în Moinești va avea loc o acțiune de împădurire la care vor fi prezenți patru sute de voluntari inimoși, „oameni care doresc să lase generațiilor viitoare o lume mai bună”, arată Narcisa Gheorghe, expert comunicare în cadrul proiectului.

„Două hectare de teren degradat, supus eroziunii, afectat de exploatarea din zonă și situat într-un punct vulnerabil de alunecare va fi stabilizat prin plantarea a 8.000 de puieți de pin silvestru, prin implicarea voluntarilor”, afirmă Narcisa.
Toți cei care vor participa pe 18 noiembrie, în Moinești, la plantarea pinilor vor primi certificatul Green Endorsement, recunoscut în CV de peste 30 de companii de renume.

Mai multe informații pot fi obținute intrând pe site-ul www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement.

Acțiunea de împădurire e realizată cu sprijinul unor instituții: Ministerul Apelor și Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română și Administrația Penitenciarelor.

Companiile DEDEMAN, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC susțin, de asemenea, proiectul „Plantăm fapte bune”.

Alte articole