Patru sportivi vor reprezenta Bacaul la Olimpiada de Vara de la Rio de Janeiro al carei start se va da saptamâna viitoare, pe data de 5 august.

Doi dintre sportivii bacauani sunt atleti: maratonistul Nicolae Alexandru Soare (CS Stiinta) si Elena Panturoiu (CSM Onesti), care va concura in proba de triplusalt. Ceilalti doi sunt inotatorii Norbert Trandafir si Marius Radu, care vor fi insotiti in Brazilia de antrenorul lor de la CSSM Bacau, Ovidiu Galeru.

Lista bacauanilor ar fi fost mai ampla, insa boxerul Mihai Nistor a parasit-o, la inceputul anului, pe CSSM Bacau, invocând o serie de promisiuni financiare neonorate, in timp ce atleta Elena Mirela Lavric (CSM Onesti) a fost depistata pozitiv cu Meldononium in urma unui control antidoping, fiind suspendata.

PUBLICITATE

Si canoistul Andrei Stefan Strat, legitimat la Steaua, dar originar din Colonesti a fost gasit dopat cu Meldonium, pierzând astfel sansa de a reprezenta România la Olimpiada de la Rio.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari , domnule profesor! Munca asidua mai are un scop . Scopul sa nu fie altul, decat intoarcerea cu medalii. Mult, mult succes ! FRUMUSELU – GLAVANESTI

LĂSAȚI UN MESAJ