Premierul Romaniei a anuntat, in aceasta dupa-amiaza, ca patru ministri ai Guvernului au fost schimbati din functie.

Este vorba despre ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu.

Premierul Cioloș a spus că a decis să opereze aceste schimbări “pentru un suflu nou” în echipa guvernamentală.

PUBLICITATE

El spune ca ministrii schimbati “și-au făcut în mare parte treaba”.

Totusi, ministru comunicatiilor s-a aflat, recent, in centrul unei controverse, dupa ce a declarat ca invatamantul gratuit este o ramasita comunista si ca parintii ar trebui sa plateasca macar cate 100 de lei pe luna pentru educatia copiilor.

Deasemenea, ministrul transporturilor a provocat consternare zilele trecute dupa ce a declarat ca transportul cu trenul este un lux: “Trenul este un lux si oamenii platesc mai mult ca sa il aiba”.

Premierul a mai anunțat că la Educație îl va propune miercuri pe Mircea Dumitru, la Transporturi pe Sorin Bușe, la Departamentul pentru relațiile cu românii de pretutindeni pe Maria Ligor, iar la Ministerul Comunicațiilor va fi numit interimar șeful Cancelariei premierului, Dragoș Tudorache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dar asta palid, Ciolos, cand pleaca??? Sau s-a indragostit de functie si si-a luat lumea in cap. Rusinos si jalnic nivelul pe care il are ca premier. La o tara ca a noastra, ce sa ceri mai mult???

LĂSAȚI UN MESAJ