Fundatia pentru Comunitatea a anuntat vineri, 14 august, rezultatele editiei jubiliare a programului “MOL – Pot ajuta?”, destinat sprijinirii tinerilor talentati, care au obtinut deja rezultate semnificative. Premiile acordate anul acesta totalizeaza 350.000 de lei.

Din Bacau au obținut finanțare Stefan Orheanu – dans irlandez(FOTO), Benedicta Cadar – nai, Ştefania Andreea Dospin – înot si Maria Vlad – tir cu arcul.

La cea de a X-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”, fondul de 350.000 de lei a fost împartit între 138 de proiecte declarate câstigatoare, din care fac parte 493 de tineri talentati.

PUBLICITATE

“Juriul de arte a selectat 39 de proiecte carora le va fi alocata suma de 120.000 lei, în timp ce la categoria sport au fost alese 86 de proiecte care vor fi susținute cu suma de 160.000 lei.

La categoria de vârsta de peste 18 ani, unde sunt invitati sa se înscrie beneficiarii editiilor precedente care au împlinit vârsta majoratului, suma totala de 70.000 lei a fost împartita între 13 proiecte”, arata Andras Imre, directorul Fundatiei pentru Comunitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ