De la sfârşitul săptămânii trecute şi până astăzi a fost depistată şi predată de către jandarmi organelor silvice cantitatea de 2 metri cubi de lemn, un atelaj hipo, 4 autoturisme şi o remorcă.

În perioada menţionată, la nivelul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău au fost executate mai multe acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic cât şi pe cea a braconajului piscicol şi cinegetic în mediul rural, în zone împădurite din localitatea Dărmăneşti din judeţul Bacău.

Pe timpul desfăşurării acestor acţiuni jandarmii din cadrul echipajelor mobile au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 39 de ani care transportau material lemnos cu ajutorul a 4 autoturisme precum şi a unui atelaj hipo.

PUBLICITATE

La controlul efectuat de către jandarmi aceştia nu aveau asupra lor nici un document care să ateste legalitatea transportării lemnului.

În toate situaţiile menţionate jandarmii au întocmit documentele specifice şi au dispus măsura predării către reprezentanţii organelor silvice a materialului lemnos şi a bunurilor folosite la săvârşirea faptelor respective.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. DA uite la ei :)) bine ca nu ati gasit niste batrani cu lemnele in spate.Dar apropo cum de nu se face nici o captura la camioanele imense de leme?sa inteleg ca aia is in regula mereu,nu? :))

  2. mamaaaaa!!!sigur astia au distrus romania,mai ales imensa cantitate de…2mc,dar fraierii aia stiu ca 2mc,e o caruta buna de lemne,atunci masinile erau goale???ticalosii…

  3. Dar despre accidentul auto care a avut loc vineri seara,29.01.2016,ora 18:00 intre comuna Rosiori si Valea Mare,s-a sesizat cineva?Nu,pentru ca au avut grija D-nul Primar,D-nul Munteanu(Muv) si politistii din comuna ca sa fie totul ok.Puteau sa-si piarda viata si atunci vedeau consecintele.Interesant ca nici cei de la E.O.N nu au raportat ,,defectiunea” din teren si cauza care a produs caderea stalpului.Ma gandesc daca se poate auto-sesiza vreun cadru legislativ:politia,E.O.N.-ul,jurnalisti,chiar si televiziune.
    D-nul Primar,Sambata 30.01.2016.,plecand din localitate si-a lasat oameni de nadejde pentru paza comunei pe timp de noapte.Acum incearca noi modalitati de a-si atrage electoratul.Gaseste cate ceva de ai baga in seama si pe cei de pe urma carora a profitat taindu-le ajutoarele.Acum sunt buni si ei la ceva.Dar mai sunt vreo cativa impreuna cu D-nul Primar care au inceput sa bata pe la porti basculandu-le saci cu cereale.Bine inteles de pe terenurile pe care le detine.Se vede ca a inceput campania.
    Dragi jurnalisti,porniti la adunat date din teren.Si poate se va sesiza si politia rutiera BACAU.Nu cea de la Traian care este corupta ca toti ceilalti.

LĂSAȚI UN MESAJ