Am ramas uimit ascultând un dialog intre doi pusti, imbracati in uniforma cu nuanta eco, a Scolii Gimnaziale „Spiru Haret” din Bacau.

„Tu meriti sa iei premiul doi. Eu nu cred ca-l iau!” Si joaca celor doi a continuat, dezinvolt, printre buchetele de flori si coronitele care abia asteptau sa incununeze efortul celor mai buni.

Adunati in curtea scolii, intr-un aproximativ careu, parintii, elevii si dascalii, au rasplatit cu aplauze premierea elevilor, cu rezultate deosebite la invatatura. Un sfârsit de an cu emotii, trecut in pasi mici de boboceii de la clasa zero, un salt mare spre maturitate, pentru cei care isi doresc, ca visurile adolescentei sa prinda viata. „Suntem tare mândri de elevii nostri!”

PUBLICITATE

O spune asa, din suflet, Gabriela Veliche, director adjunct al scolii. „Nu a fost un an usor. Avem 550 de elevi inscrisi in acest an scolar. Au promovat toti, cu rezultate deosebite la invatatura pentru foarte multi dintre ei. Mai ales ca, mare parte dintre copii se implica, având sprijinul parintilor, si in activitati extracuriculare, unde obtin rezultate la fel de bune, care ne onoreaza. Toate clasele din scoala noastra si-au dus la indeplinire obiectivele pe care si le-au propus.

Pentru noi, anul scolar nu s-a terminat. Elevii din clasa a opta se pregatesc de examen. Rezultatele pe care le vor obtine, vor vorbi de la sine, demonstrând gradul nostru de implicare si pasiunea pe care o dedicam educatiei lor.” Coronitele de flori, purtate cu mândrie pe crestet, ies pe poarta scolii, luminate de zâmbete si priviri cu pofta de zbenguiala.

Buchetele de flori stau cuminti in vaza de pe catedra. Bancile din clase au ramas goale. Dascalul nostru, cu pasiune si dedicatie, oare la ce se gândeste? Vine vacanta!?

[wonderplugin_gallery id=”293″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ