Proiectele demarate in oras se târâie istovite, prin arsita verii. La fel se târâie si administratia locala. Mai nou, de parca nu ar mai fi avut nici o treaba, cei din fruntea Primariei au inceput sa se paruiasca.

Si da-i, si lupta, nenicule! Destul de evident, Primaria este impartita in doua tabere: a celor care au dat declaratii ce l-au lezat cumva pe primar si a celor care au facut in scutul in jurul lui in orice imprejurare dificila prin care a trecut de când procurorii DNA i s-au aburcat in spate. Primarul a avut mult de suferit in ultimul an, de la prejudiciile de imagine, la disconfortul personal major trait dupa gratii si multe altele. Si atunci, este lesne de inteles starea sa de nervozitate foarte vizibila si dorinta de razbunare impotriva unora pe care ii credea colaboratori apropiati. „Tradare sa fie, dar s-o stim si noi!”.

Prin urmare, grupul sau a incercat sa recâstige posturile cheie din Executivul local. Asa s-a nascut un proiect de hotarâre ce urma sa ajunga la votul Consiliului Local, iar daca ar fi trecut, calea pentru restaurarea puterii depline a lui Stavarache in administratia locala ar fi fost larg deschisa. Cei din comisia juridica a Primariei au dat insa de pamânt cu hotarârea si nu i-au dat aviz. Din câte se pare, au argumente legale temeinice pentru asta.

PUBLICITATE

La fiecare iesire publica, primarul spune ca proiectele publice de investitii au fost intârziate exact cu perioada cât a lipsit dumnealui din functie. De aceea nu demarase modernizarea Insulei de Agrement, de aceea strada Milcov zace uitata intr-o groapa, de aceea se prelungesc problemele la Spitalul Municipal si multe altele nu sunt la locul lor. Primarul mai spune, nervos, ca vinovati de intârzieri sunt si juristii Primariei si unii sefi de proiecte, adica taman oamenii impotriva carora s-a indreptat lovitura de palat.

Daca este vreo legatura intre proiectele intârziate si starea conflictuala din Primarie judecati dumneavoastra. Bacaul este un oras minune, cu doua primarii, cu doua tabere si cu o multime de proiecte ce asteapta sa faca plopul mere. Din pacate pentru noi, simplii cetateni, taman aceste proiecte ne intreseaza si nicidecum paruiala din Primarie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ