Petrecareții au și de această dată de unde alege varianta cea mai bună pentru nopțile de weekend. Astfel, vineri, de la ora 20.00, va avea loc Concertul Alina Manole, invitat Cosmin Vaman – Bacău la Villa Borghese. Tot de la ora 20.00, Opening Party la Lake House (la Lăcușor), petrecere cu DJ Silviu Andrei de la Capatos Antena1.

De la ora 21.00, Concert Phunk B în Overlord. Dupa o absență de 3 ani din Bacău, revine în concert Phunk B AKA cel mai gras frumos din Romania. Vine cu voie bună, energie, chef de glume și distracție, va cânta piese vechi, de actualitate dar și nelansate. Phunk B veni însoțit de unul dintre cei mai iscusiți beatmakeri și DJ ai momentului, respectiv C’est Manafique .

Deschiderea concertului va fi asigurată de Bătrânu’ . Phunk B a lansat recent cel de-al VI-lea material din cariera sa, intitulat ‘marf.’

Un concert 100% Hip Hop Original! Seara de sâmbătă se lansează în petreceri de la ora 21.00 cu petrecerea tematică „Johnnie is comming to Valhalla”, iar de la ora 21.30 este programată „All Night Long / Dubphone • Patrașcu • Zamfi”, petrecere underground în Mixology Pub.