2 decembrie 2023
ActualitateParteneriat între Crucea Roșie Bacău și Primărie: Sprijin și speranță pentru comunitatea...

Parteneriat între Crucea Roșie Bacău și Primărie: Sprijin și speranță pentru comunitatea locală”

Într-un parteneriat solid și de încredere, echipa Crucii Roșii Bacău și Primăria Bacău au reușit să aducă o rază de speranță în viața comunității locale. Prin eforturile conjugate ale celor două entități, numeroase activități menite să ofere sprijin și ajutor celor aflați în situații vulnerabile au fost implementate cu succes în ultima perioadă.

Echipa Crucii Roșii a oferit un sprijin de neprețuit persoanelor vârstnice, reafirmând astfel importanța respectului și grijei față de cei care au contribuit la dezvoltarea orașului. Prin organizarea de puncte de prim-ajutor în parcurile din municipiu, în special în apropierea locurilor de joacă pentru copii, au creat un mediu sigur și protejat pentru cei mici, în care jocul și bucuria să se împletească cu siguranța.

Solidaritatea s-a tradus și prin donații consistente de produse alimentare și non-alimentare către diverse categorii vulnerabile. Gesturile de generozitate au adus zâmbete pe fețele celor nevoiași, demonstrând că un mic gest poate avea un impact enorm asupra vieților lor.
Educația și sănătatea au fost în centrul atenției prin intermediul lecțiilor desfășurate în unitățile de învățământ. Tinerii au primit informații valoroase despre primul ajutor și măsuri de prevenire a accidentelor, consolidând astfel cunoștințele necesare pentru a face față situațiilor de urgență.În dorința de a împărtăși cunoștințe și de a crește nivelul de pregătire al voluntarilor, instruirile specializate au reprezentat un pilon important al colaborării dintre Crucea Roșie și Primăria Bacău. Eforturile dedicate au avut ca rezultat o echipă de voluntari bine pregătită și capabilă să ofere ajutor în diferite contexte.

Mai mult decât atât, asistența medicală a fost asigurată cu profesionalism la diverse evenimente, cum ar fi spectacole și competiții. Echipa Crucii Roșii a fost mereu acolo, pregătită să intervină în caz de necesitate și să ofere îngrijiri de calitate.

“Crucia Roșie Bacău rămâne o prezență stabilă și implicată și ne bucurăm că împreună cu Primăria Bacău putem realiza o schimbare în bine în comunitatea noastră. Este un parteneriat util și eficient în sprijinul persoanelor vulnerabile”, a afirmat cu bucurie Dan-Marcel Babliuc, directorul Crucii Roșii Bacău. Aceste cuvinte reflectă angajamentul profund față de comunitate și voința de a aduce îmbunătățiri semnificative în viețile celor care au nevoie de sprijin.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri