“Oamenii sa citeasca poezie pentru ca poezia le va schimba viata”. Aceasta este concluzia pe care ne-a transmis-o Mioara Baluta (foto) la lansarea celui de-a doilea volum al sau de poezii, intitulat ‘Partea nevazuta a lunii’.

Evenimentul a avut loc vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, la Café du Theatre si a durat aproximativ doua ceasuri. Pe langa Petre Isachi, Viorel Savin, Cristina Stefan si Gabriel Gherbaluta care au avut statutul de invitati speciali, de partea artistica s-au ocupat Daria Tanasa si Ionel Tanasa, iar Mirela Tonita Craciun a recitat din ‘Partea nevazuta a lunii’ publicului care a umplut la refuz sala mica a cafenelei din centrul orasului. Mioara Baluta este redactor al revistei bacauane de cultura ’13 plus’, iar volum proaspat lansat a aparut la editura Eurostampa.

“Acesta este cel de-al doilea volum de poezii, primul fiind ‘In cadere voi rade’ pe care l-am lansat anul trecut. Ce am scris in ‘Parte nevazuta a lunii’ este foarte relevant si ma caracterizeaza. Scriu poezie si acest lucru pentru mine este terapie, iar daca este de folos si altora, inseamna ca mi-am atins scopul. Voi scrie in continuare pentru ca in momentul cand gusti din poezie, nu te poti opri”, a declarat Mioara Baluta, autoarea volumului de poezii ‘Partea nevazuta a lunii’.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ