16 iulie 2024
ActualitateParlamentari in vacanta

Parlamentari in vacanta

Din Oas in Delta, apoi la Barcelona si inapoi, in banci!

Parlamentarii nostri sunt, incepând din iulie, in vacanta. Dupa un semestru cam furtunos, in care s-au facut declaratii neasteptat de belicoase, s-au produs divorturi politice si impacari imposibile, iar vechii dusmani au devenit prieteni si viceversa, alesii au si ei dreptul la putina liniste. Majoritatea vor petrece vacanta in tara, la mare sau in Tara de Sus. Unul dintre acestia e Lucian Ciubotaru, deputat PNL: „Eu doresc foarte mult sa-mi cunosc bine tara si sa le arat si copiilor mei cât de frumoasa e România”, marturiseste liberalul. Asa incât, anul acesta, va face un circuit prin nordul si vestul tarii: „Vom petrece vacanta in Bucovina, apoi in Tara Oasului, vom face un circuit al pesterilor din Muntii Apuseni, vom ajunge la Cazanale Dunarii, iar, daca timpul ne va permite, vom merge vreo doua zile si in Delta Dunarii.”Liderul PC sarbatoreste prin munca

Constantin Avram, deputat PC, va ramâne in Bacau anul acesta: „Nu fac vacanta nicaieri, anul acesta, sarbatoresc prin munca, incercând sa salvez firma.” Nu merita, liderul consevatorilor bacauani, o vacanta cât de mica? „Merit, dar si firma merita, caci in firma e nadejdea, nu ma pot baza pe salariul de parlamentar. Lucrurile merg bine, am câstigat procesul cu banca, dar mai sunt multe de facut.” Sunt in lucru si niste initiative legislative de completare a OG 34, privind achizitiile publice si a Legii insolventei, „am treaba de nu ma vad”, conchide Constantin Avram.

Prima grija: „Umplu frigiderele”

„Acum, sunt acasa si fac cumparaturi, caci, dupa o lunga absenta, frigiderele sunt goale”, marturiseste Miron Smarandache, deputat PSD. Pe 21 iulie, va pleca la mare, impreuna cu fiica sa, care lucreaza intr-o companie de consultanta din Bruxelles, asta dupa ce a facut un stagiu in Parlamentul European. „Voi merge in Grecia, pe insula Zakynthos, introdusa, recent, in circuitul turistic, iar, in august, voi sta acasa si ma voi odihni”, spune deputatul Miron Smarandache, adaugând ca e pasionat de pescuit si de gradinarit, dar, in ultimii ani, a cam neglijat aceste doua hobby-uri.

In sfârsit, Barcelona!

Din cauza evenimentelor din ultima vreme, Viorica Marcu, deputat PNL, nu are un tonus foarte bun, dar, in vacanta, tot va merge: „Saptamâna viitoare, plec in Delta, la Sulina, unde, fiind situata la confluenta apelor, pot face si plaja. Are o plaja foarte curata, foarte linistita…” Viorica Marcu merge de multi ani acolo si e foarte multumita: „Nu pescuiesc, dar ma duc pentru cura de peste pentru ca, la acea pensiune, se gateste foarte bine pestele. Dupa aceea, voi merge câteva zile in Maramures, iar, la finalul lunii august, voi pleca la Barcelona. Imi doresc de foarte mult timp sa vad Barcelona si, anul acesta, s-a ivit aceasta oportunitate”, marturiseste deputatul PNL.

„Fugim pe plaja dupa copii”

Cosmin Necula, deputat PSD, era deja in concediu, la mare, când l-am contactat: „In momentul de fata, sunt pe plaja, la Mamaia, cu familia prietenului fiului meu. Vom ramâne aici o saptamâna. Suntem in faza in care fugim pe plaja dupa copii si ne jucam impreuna cu ei. E cea mai relaxanta vacanta pe care o cunosc!”spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri